Me autamme työn ja tekijän yhdistämisessä

Työhönvalmennus TE-palvelut

Työhönvalmennus TE-palvelut

Palvelun tavoitteena on sijoittua yksilöllisen valmennuksen keinoin motivoivaan työhön, joko suoraan tai opintojen kautta. Valmennuksessa saat yksilöllistä tukea vahvuuksiesi tunnistamiseen, opit tuomaan osaamisesi esille sekä saat kokonaisvaltaista sparrausta toiveidesi mukaisesti joko työ-, opinto-, kuntoutus- tai yrittäjyyspolulle pääsemiseksi. Käytössäsi on henkilökohtainen työhönvalmennuksen ammattilainen, joka auttaa sinua löytämään selkeitä eteenpäin vieviä ratkaisuja ja varmistamaan paikkasi tulevaisuudenkin työelämässä.

Mitä palvelussa tehdään ja mitä hyötyä siitä on?

Ennen palveluun ohjautumista TE-palveluiden kanssa sovitaan palvelun käytöstä, valmennuksen kokonaiskestosta, laajuudesta ja käytössäsi olevista valmennustunneista. Saatuamme tiedon palvelun aloittamisesta olemme yhteydessä sinuun ja sovimme ensimmäisestä valmennustapaamisesta. Valmennuksen alussa sovimme käytännöistä ja keskustelemme odotuksistasi, toiveistasi ja tavoitteistasi. Lähitapaamisten lisäksi valmennus voidaan toteuttaa etätapaamisina.

Palvelun aloitus

Lähtökohtana ovat aina sinun tilanteesi, toiveesi ja tarpeesi. Valmennuksessa luodaan perusta työnhakuusi, ja valmentaja kulkee rinnallasi koko prosessin ajan. Valmentajan tuella pääset kirkastamaan kiinnostuksen kohteesi, vahvuutesi ja ammatillisen osaamisesi sekä tiedät, mihin kanaviin sinun kannattaa tulevaa työnhakuasi kohdistaa. Usein myös valmentaja auttaa sinua ajattelemaan muuttuneessa tilanteessa toisin ja näkemään uusia mahdollisuuksia niin urakehityksessäsi kuin oman henkilöbrändin vahvistamisessa.

Valmennus myös motivoi ja aktivoi sinua – se tekee työnhaustasi päämäärätietoista. Avullamme saat konkreettisen työnhaun käyntiin tehokkaasti ja työllistyt nopeammin ja suunnitelmallisemmin omaa tavoitettasi vastaaviin tehtäviin. Valmentajan tuella laadit oman työnhakustrategiasi, selvität vaihtoehdot, opit nykyajan työnhakutekniikat ja pystyt hyödyntämään somea työnhaussa. Saat meiltä myös selkeitä keinoja siihen, miten tulet digimaailmassa näkyväksi ja löydetyksi tuleville työnantajille. Pystyt palvelumme avulla kirkastamaan työmarkkina-arvoasi, ja me autamme sinua valmistautumaan haastatteluihin sekä työsuhdetta koskeviin neuvotteluihin.

Oletko epävarma mikä ala tai ammatti sopii sinulle?

Tarvitsetko tukea työelämään pääsemisessä?

Työhönvalmentaja auttaa sinua löytämään työn, opiskelupaikan tai polun yrittäjyyteen.