”Kokemus oli aivan mahtava joka osalta. En olisi voinut parempaa toivoa. Omat ohjaajani olivat erittäin ammattitaitoisia, kunnioittavia, iloisia ja tsemppaavia joka vaiheessa. He ovat työssään ihmisiä ihmisille itse kuntoutuksen ohella, ja se tekee kokemuksesta todella hienon asiakkaalle. Olen äärettömän iloinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja nyt työnhakuasiakirjani ovat kunnossa ja olen saanut paljon uutta tietoa, vinkkejä ja neuvoja miten edetä. Annan 10 pistettä ja papukaijan merkin.”

,

Terveydenhuollon ammattilaisena olen läpikäynyt kuntoutuksia ja tässä tapauksessa kyse on täydellisestä paketista! Palvelu on uraa uurtavaa jossa ohjaajien tietotaidolla saavutetaan paras mahdollinen tilanne asiakkaan tarpeisiin! Ei voi kuin kiittää ja nostaa hattua sekä syvään kumartaa erittäin kiitettävästä ammattitaidosta ja osaamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä! Toki kiitokset myös Katja Noponen Oy:lle! Olette löytäneet ja palkanneet timantit meille asiakkaille huolehtimaan tulevaisuudestamme! Toivon että kasvatte ensisijaiseksi kuntoutusyritykseksi – muualle en enään mene, kun tiedän, kuinka upean erinomaista ammattitaitoa täältä löytyy! Kiteytettynä: KIITOS :-D Pelastitte päiväni, kuin loppuelämäni!”

,

”Kaikki olivat mukavia ja ymmärtäväisiä. Tunsin oloni turvalliseksi ja mukavaksi. Kaikki kiitos teille. Olen enemmän kuin kiitollinen teille siitä mahdollisuudesta jonka te annoitte minulle ja myös avusta ja kiinnostuksesta jonka te minulle soitte. Kiitos! sydämeni pohjasta.”

,

”Kiitän suuresti asiakkaan eli minun tasavertaisesta kohtelusta sekä kunnioituksesta, ohjaajien rautaisesta ammattitaidosta sekä joustavuudesta ja kannustamisesta. Omat vahvuudet työelämässä ovat selkeytyneet kannustuksen myötä.”

,

Kiitokset mahdollisuudesta ensimmäiseen palkkatyöhöni!”

,

Kelan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen palvelulinjat

Kelan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen palvelulinjat

Työkokeilu

Työkokeilussa etsit mielenkiintoasi, osaamistasi ja tulevaisuuden tavoitteitasi vastaavaa työtä yhdessä työhönvalmentajan kanssa. Työhönvalmentaja avustaa sinua myös työkokeilupaikan löytämisessä. Työkokeilussa voit käytännössä kokeilla valitsemaasi työtä ja testata työtehtävien sopivuutta sinulle. Työtä on mahdollista kokeilla yhdessä tai useammassa työpaikassa.

Työkokeilun kesto on enintään 60 päivää. Jatkoksi voi hakea kuntoutusta työhönvalmennuksena.

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksessa perehdyt sinua kiinnostaviin työpaikkoihin ja vahvistat työnhakutaitojasi. Työhönvalmentaja voi avustaa sinua työharjoittelupaikan etsimisessä ja työhaastatteluun valmistautumisessa. Työhönvalmennukseen kuuluvassa työharjoittelussa pääset näyttämään osaamisesi työnantajalle. Saat työhönvalmentajalta neuvoja ja tukea myös, jos sinua kiinnostaa lisäkoulutus tai haluat ryhtyä yrittäjäksi.

Työhönvalmennuksen kesto on 60 – 180 päivää.

Työkokeilu ja työhönvalmennus

Yhdistelmässä työkokeilu ja työhönvalmennus saat vahvaa tukea työhönvalmentajalta sinulle soveltuvan työn ja terveyteesi sopivan tehtävän etsimiseen. Työkokeilussa testaat työtä ja työhönvalmennuksessa valmistaudut palkkatyöhön. Työhönvalmentaja avustaa sinua työkokeilu- ja työharjoittelupaikkojen löytämisessä. Saat työhönvalmentajan tukea myös muiden työelämään johtavien ratkaisujen valintaan.

Työkokeilu ja työhönvalmennus palvelulinjan kesto on 120 – 240 päivää.

Näin haet kelan työllistymistä edistävään ammatilliseen kuntoutukseen

Näin haet kelan työllistymistä edistävään ammatilliseen kuntoutukseen

Näillä videoilla Taru, Susanna ja Elina kertovat, kuinka löysivät itselleen uuden työn.

Taru ja Teak

Onnistumistarinoiden kuvauksissa on aina mahdollista ottaa kohtaus uusiksi, mutta yhtälailla myös työuralla on mahdollista kokeilla rohkeasti uutta ja vaihtaa suuntaa esimerkiksi ammatillisen kuntoutuksen avulla. Teakin ammatillinen kuntoutus toimii konkreettisena tukena, sinulle paremmin soveltuvan alan löytämiseksi.

Katso Taru Elorannan voimauttava onnistumistarina, miten hän pääsi unelmaansa kiinni, Salon alueen Teakin asiantuntijoidemme avustuksella.

Koulutuksella palkkatyöhön

Susanna on kärsinyt monta vuotta masennuksesta, eikä hänellä ole ollut elämänsä aikana kovin montaa työpaikkaa. Susanna pääsi Kelan rahoittamaan työllistymistä edistävään ammatilliseen kuntoutukseen ja sai meiltä oman henkilökohtaisen työhönvalmentajan. Susanna ei aluksi uskonut, että kukaan voisi häntä auttaa. Mitä kaikkea Susannalle loppujen lopuksi tapahtui, sen kuulet ja näet Todellisia onnistumisia -videolta

Opinnoista oikeaan työhön

Todellisia onnistumisia -videolla Elina kertoo, kuinka hänen ainut mahdollisuus oli hammasta purren mennä eteenpäin ja uskoa itseensä. Elina osallistui Kelan työllistymistä edistävään ammatilliseen kuntoutukseen ja löysi sen kautta työelämälleen uutta suuntaa. Katso tästä videolta Elinan koko koskettava tarina ja mitä kaikkea hänen elämässään on tapahtunut.