Olen 39-vuotias nainen Satakunnasta. Opintoina suoritin liiketalouden perustutkinnon eli valmistuin merkonomiksi. Ehdin työskentelemään useamman vuoden ajan erilaisissa toimistotöissä mm. tilitoimistossa ennen loukkaantumista ja pitkää sairaslomaa.

Toipuminen ei sujunut odotetulla tavalla ja selkärangasta löytyi rakenteellisia vikoja loukkaantumisen lisäksi. Sen lisäksi minulle puhkesi trigeminusneuralgia eli kasvojen kolmoishermosärkykohtaukset tekivät minut työkyvyttömäksi. Pitkä sairasloma muuttui vuoden mittaiseksi työkyvyttömyyseläkkeeksi. Pääsin Kipupolin asiakkaaksi ja pikkuhiljaa kivut hieman hellitti ja toimintakyky hieman parani.

Minulla oli useamman vuoden ajan kova halu sekä motivaatio kuntoutua takaisin työelämään mutta tuntui etten saa tarvittavaa tukea enkä apua mistään.

Sairaalan kipopolin kautta haimme TEAK-kuntoutukseen ja pääsin onneksi mukaan.  TEAK-kuntoutuksen työhönvalmentajien avulla etsimme ratkaisuja ja aloitin työkokeilun Osuuspankissa. Ensin työkokeilua oli 3 päivänä viikossa, myöhemmin työkokeilua oli 20 tuntia viikossa 5 päivänä viikossa.

Elokuussa 2019 työkokeiluni muuttui työsuhteeksi ja aloitin palkkatyön ja viikkotuntimäärä oli noin 20 tuntia. Työskentelin päivittäin 4-5 tuntia päivässä kassapalveluissa. Pikkuhiljaa työtunteja on lisätty ja tällä hetkellä teen 6 tuntisia työpäiviä 5 päivää viikossa. Työskentelen asiakkuusneuvojana ja tämänhetkinen työsuhteeni on 2020 vuoden loppuun.

Olen erittäin tyytyväinen siihen, että TEAK-kuntoutuksen ja työkokeilun avulla pääsin palaamaan jälleen työelämään pienin askelin ja työhönvalmentajien ohjaus ja tuki on auttanut minua suuresti tässä.

Olen erittäin iloinen ja onnellinen tästä työstä jossa saan käyttää ammatillisia vahvuuksiani.